Introduceti un cuvant cheie

Servicii MetalicArt

„Arta nu este o oglindă care să reflecte lumea, ci un ciocan cu care să i se dea formă. ” – Vladimir Mayakovsky

Arta este un limbaj de exprimare a frumosului. Noi o facem cel mai bine în fier forjat; modelăm cu cleştele şi ciocanul şi desenăm cu dalta pe foaia pură a fierului brut şi fără formă.

Prelucrarea metalului în foc de cărbuni şi modelat manual este o metodă străveche care aduce împreună trăirile şi harul fierarului cu materia primă, ne-exprimata. Prin forjare fierul este transformat dintr-o banală bară, într-o capodoperă unică în felul ei şi plină de poveştile devenirii în focurile forjei şi şoaptele din ciocan ale meşterilor.

Atelierul MetalicArt este locul în care visele tale devin realitate. Dacă doreşti ceva din fier forjat pentru casa sau curtea ta, nu ezita să încredinţezi această misiune artiştilor noştri iscusiţi în modelarea fierului. Pregăteşte-te să fii uimit!

Tratarea produsului final împotriva intemperiilor externe se face cu vopsea specială, anticorozivă de orice culoare. Lucrările pot fi finisate şi în patine antice cu diverse nuanţe: auriu, bronz, turcoaz, verde, etc în directă concordanţă cu conceptul arhitectural al casei/grădinii tale.

Facem artă din:
• Porţi
• Garduri masive
• Balustrade
• Scări
• Balcoane
• Mobilier din fier forjat (scaune, mese, etc),
• Galerii şi alte decoraţiuni

Poţi alege modele clasice sau moderne, din fier forjat amprentat sau forat, cu diverse elemente decorative: frunze, flori, spirale, cercuri sau orice alt element grafic. Îţi punem la dispoziţie modele decorative sau poţi veni cu un proiect propus de arhitecţi sau constructori pe care să-l executăm cu desăvârşire.

Fierul folosit de noi este de cea mai bună calitate, având numai bara plină (nu ţeavă). În acest fel, modelarea se face mai eficient şi produsul va rezista mult mai bine peste ani.

© 2024 MetalicArt Toate drepturile rezervate