Introduceti un cuvant cheie

Informaţii utile

Vopseaua aplicată este una specială, anticoroziva şi poate fi nu numai neagră ci şi alb, bej, ivoire, maro etc. Iar lucrările pot fi finisate în patine antice, diverse nuanţe: auriu, bronz, turcoaz, verde, etc în directă concordanţă cu arhitectură sau ambientul Dumneavoastră. 

Pentru o bună desfăşurare a colaborării ar trebui să ţineţi cont de următorii paşi:
1. După vizionarea site-ului MetalicArt şi alegerea modelului dorit se trimite o cerere de ofertă în care trebuie specificat codul afişat pe site;
2. Un specialist MetalicArt vă va contacta pentru efectuarea măsurătorilor la locaţie în vederea stabilirii costului final al lucrării;
3. În general, termenul estimativ al unei lucrări variază între 7 şi 30 de zile, în funcţie de complexitate şi suprafaţă.

Având în vedere că toate proiectele noastre sunt executate manual, acest lucru se reflectă în calitatea excepţională şi originalitatea produsului finit.

Folosind ca materie primă produse pline (nu ţeavă), durata de exploatare şi calitatea sunt net superioare altor produse de pe piaţă.

Transportul şi montajul sunt incluse în preţ sau pentru locaţii în afara Bucureştiului se calculează transportul separat. Pentru lansarea unei comenzi este necesar un avans de 50% din valoarea lucrării, iar plata integrală se onorează la final, în ziua montajului.

Calculul de preţ se face pentru fiecare categorie de produse în parte după cum urmează: Elementele decorative: per bucată; Garduri, porţi: metru pătrat; Balustrade, balcoane: metru liniar

Suntem convinşi că veţi fi pe deplin satisfăcuţi de calitatea lucrărilor noastre şi vă aşteptăm cu drag !

© 2024 MetalicArt Toate drepturile rezervate