Introduceti un cuvant cheie

Balustrade interior şi exterior

Balustradele de interior au dublu rol, atât estetic cât şi funcţional. Fiind confecţionate pe comandă, pot fi modele unicat, în ton cu stilul casei şi ambientului, cu inserţii de lemn, sticlă sau alte materiale. Pot avea nenumărate forme, de la cele drepte la cele curbe până la scările elicoidale. Conferă unicitate şi stil, îmbină în mod fericit utilul cu plăcutul.

Modelele pot fi clasice sau moderne şi pot respecta linia balcoanelor, dacă acestea sunt tot din fier forjat. Măsurătorile pentru balustrade şi orice alte piese executate de MetalicArt Bucureşti se efectuează de către specialiştii noştri după terminarea completă a scării, astfel încât să evităm orice nepotrivire sau eroare ulterioară. Mâna curentă poate fi metalică sau din lemn, dreaptă sau curbă. Balustrada poate fi patinată cu diverse nuanţe, în funcţie de cromatica ambientală şi preferinţele dumneavoastră.

Numeroasele modele de balustrade executate de-a lungul timpului pentru clienţii noştri sunt garanţia calităţii în execuţie şi a profesionalismului care ne recomandă. Firma noastră poate realiza orice model la cerere în Bucureşti şi nu numai, cele prezentate fiind majoritatea concepute, realizate şi promovate de către noi. Am pus accent întotdeauna pe perfecţiunea şi echilibrul formelor. La cerere putem da finisaje de cupru vechi sau bronz, patinat pe fond negru sau fier.

© 2024 MetalicArt Toate drepturile rezervate