Introduceti un cuvant cheie

Despre MetalicArt

„Arta nu este o oglindă care să reflecte lumea, ci un ciocan cu care să i se dea formă. ” – Vladimir Mayakovsky

Arta este un limbaj de exprimare a frumosului. Noi o facem cel mai bine în fier forjat; modelăm cu cleştele şi ciocanul şi desenăm cu dalta pe foaia pură a fierului brut şi fără formă.

Prelucrarea metalului în foc de cărbuni şi modelat manual este o metodă străveche care aduce împreună trăirile şi harul fierarului cu materia primă, ne-exprimata. Prin forjare fierul este transformat dintr-o banală bară, într-o capodoperă unică în felul ei şi plină de poveştile devenirii în focurile forjei şi şoaptele din ciocan ale meşterilor.

Prelucrarea metalului în foc de cărbuni şi modelat manual este o metodă străveche care aduce împreună trăirile şi harul fierarului cu materia primă, ne-exprimată.

Prin forjare, fierul este transformat dintr-o banală bară, într-o capodoperă unică în felul ei şi plină de poveştile devenirii în focurile forjei şi şoaptele din ciocan ale meşterilor.

Măiestria meşterilor MetalicArt este desăvârşita în cei peste 10 ani de activitate şi pasiunea lor pentru modelarea fierului este garanţia calităţii lucrărilor, pentru că orice lucru făcut cu pasiune şi talent este desăvârşit.

Suntem specializaţi în realizarea oricărui tip de lucrări din fier forjat, prelucrat manual, într-o manieră tradiţională: la forjă.

Misiunea noastră e să dăm viaţa fierului. Planurile tale decorative şi practice pentru casa şi grădina vor fi puse în practică în atelierul nostru. Lasă-ne să dezlănţuim magia şi să îţi transformăm visele în realitate. Nu putem decât să promitem că lucrările finale vor fi mai frumoase ca pe hârtie.

© 2024 MetalicArt Toate drepturile rezervate