Introduceti un cuvant cheie

Balcoane din fier forjat Bucureşti

Extrem de decorative, balcoanele au dublu rol, atât estetic cât şi funcţional, pentru protecţie. Fiind confecţionate pe comandă, pot fi modele unicat, în ton cu stilul casei, cu inserţii de lemn sau sticlă. Formele pe care le pot avea balcoanele sunt diverse, de la cele drepte la cele curbe până la combinaţii zid-ochiuri sau tivuri de fier forjat, care le oferă unicitate şi un aspect ce vă atrage cu siguranţă atenţia.

Modelele pot fi clasice sau moderne şi vor respecta linia arhitecturală a construcţiei. Măsurătorile pentru toate piesele executate de noi se efectuează de către specialiştii noştri din Bucureşti, după terminarea completă a balcoanelor, astfel încât să evităm orice eroare sau nepotrivire ulterioară. Balconul poate fi patinat cu diverse nuanţe, în funcţie de cromatica ambientală şi în colaborare permanentă cu cerinţele clienţilor noştri. Numeroasele modele de balcoane pe care le-am executat de-a lungul timpului constituie o garanţie a calităţii în execuţie şi a profesionalismului de care dăm dovadă. Materialele folosite sunt de calitate, finisajele de excepţie, executate cu multă grijă de specialiştii noştri din Bucureşti.

Aveţi ocazia să folosiţi experienţa personalului nostru, combinată cu gustul şi stilul dumneavoastră pentru a realiza modele de design deosebit, unicat. Rezultatul va fi unul deosebit, pe măsura aşteptărilor.

© 2024 MetalicArt Toate drepturile rezervate