Introduceti un cuvant cheie

Copertine din fier forjat

Copertinele realizate de firma noastră au diferite forme şi dimensiuni, precum şi diverse moduri de prindere, de la cele suspendate la cele ancorate pe diverşi pereţi. Materialul folosit este de cea mai bună calitate, execuţia este atent pregătită şi executată în urma consultărilor specialiştilor noştri din Bucureşti cu clienţii.

Deasupra copertinelor se pot pune diverse închideri, de la lemn, pentru opacitate completă până la policarbonat, diverse nuanţe – fumuriu, alb, maro, etc – pentru a permite luminii să pătrundă. Copertinele din fier forjat pot fi patinate cu diverse nuanţe, în funcţie de cromatica ambientală. Prelucrarea fierului este una din cele mai vechi şi plăcute îndeletniciri, o modalitate inedită şi plăcută de a îmbina utilul şu artă, atunci când este făcută cu pasiune. Una din provocările permanente ale acestei meserii constă în îmbinarea stilurilor, a utilului cu plăcutul, a vechiului cu noul pentru a da un aer de nobleţe desăvârşită.

Numeroasele modele copertine pe care le-am executat de-a lungul timpului în Bucureşti şi nu numai stau garanţie calităţii în execuţie şi a profesionalismului de care dăm dovadă. Ele conferă o imagine elegantă intrărilor deasupra cărora sunt amplasate, oferindu-vă posibilitatea de a le decora şi cu flori, pentru o armonie completă. Produsele noastre din fier forjat s-au bucurat şi se bucură în continuare de un succes deosebit atât pe piaţa internă cât şi în străinătate.

© 2024 MetalicArt Toate drepturile rezervate