Introduceti un cuvant cheie

Mobilier şi galerii fier forjat

Eleganţa şi rafinamentul mobilierului din fier forjat fac ca acesta să se potrivească în foarte multe ambienturi, conferind un aer de mister şi lux. În funcţie de model, ele pot fi clasice sau moderne, romantice sau minimaliste, în funcţie de cerinţele clientului. Mobilierul de fier forjat şi galeriile pot fi patinate cu diverse nuanţe, în funcţie de cromatica ambientală. La cererea clienţilor putem realiza serii de produse de până la 500 de bucăţi în Bucureşti şi nu numai.

Paturile de fier forjat se pot realiza cu sau fără baldachin, la orice dimensiune, inclusiv somiera. Evident, noptierele vor urmări linia patului, asigurându-se în acelaşi timp funcţionalitatea lor prin folosirea blaturilor de sticlă sau a veiozelor încorporate. Materialele folosite sunt atent selecţionate, tratate conform celor mai înalte standarde în materie pentru a asigura o durată de viaţa cât mai mare şi păstrarea în timp a caracteristicilor.

Canapelele şi scaunele de fier forjat pot fi folosite şi ca mobilier de grădină, în combinaţie cu perne de diverse culori. Galeriile pot fi simple sau duble, pentru perdele şi draperii, cu capetele cu diverse terminaţii. Materialul folosit este de cea mai bună calitate, atenţia pentru detalii vizibilă la tot pasul. Avem o experienţă deosebită în domeniu pe care o punem în slujba clienţilor noştri. La cerere concepem şi realizăm lucrări noi cât şi ajustări şi renovări la lucrări mai vechi.

© 2024 MetalicArt Toate drepturile rezervate