Porti si Garduri fier forjat Bucuresti. Finisaje de exceptie - MetalicArt.ro

Imbunatatiti-va frumusetea si siguranta casei prin instalarea unei porti din fier forjat. Diversitatea de modele asigura tipul potrivit pentru orice gusturi. Materialul folosit este de cea mai buna calitate, executia este atent pregatita si executata. Finisajele sunt de exceptie.

Modelele de porti si garduri realizate de Metalic Art din Bucuresti se executa in variantele si modelele prezentate, asigurand continuitate si unitate ansamblului gard-poarta. Masuratorile pentru porti si garduri se efectueaza de catre specialistii nostri din Bucuresti, dupa terminarea zidariei, astfel incat sa evitam orice eroare ulterioara. Pentru porti si garduri putem sa gandim de la inceput combinatii intre zidarie si fierul forjat, in functie de cerintele estetice si functionale ale clientilor. Astfel pot exista ansambluri cu baza de 25 cm zid, cu 50cm zid sau doar ochiuri de fier forjat. De asemenea se poate face deasupra portii o arcada zidita sau zidurile se pot face curbe, astfel incat poarta pietonala sa fie mai in interior.

In spatele portilor si a panourilor de gard se pot pune diverse inchideri, de la lemn, pentru opacitate completa pana la policarbonat, diverse nuante-fumuriu, alb, maro, etc. pentru a permite luminii sa patrunda insa fara a se distinge activitatea din curte. Numeroasele modele de porti si garduri pe care le-am executat de-a lungul timpului stau garantie calitatii in executie si a profesionalismului de care dam dovada.

Desi alegerea modelului poate parea simpla, trebuie luat in considerare ca atat poarta cat si gardul au un rol important in aspectul general al locuintei de aceea va asiguram consultanta de specialitate din momentul in care ne contactati pana la finalizarea lucrarii. Ne vom asigura, alaturi de dumneavoastra, ca modelul propus se incadreaza perfect cu arhitectura casei, transformand astfel investitia intr-un rezultat ce depaseste asteptarile initiale.

Rezistenta in timp a fierului, designul deosebit al portilor si serviciile de calitate recomanda Metalic Art ca furnizor de elita in acest domeniu. Se spune ca poarta reprezinta cartea de vizita a unei case, iar noi suntem aici pentru a crea cea mai potrivita imagine pentru ceea ce doriti sa transmiteti. Va oferim priceperea specialistilor nostri si implicarea totala a acestora pe tot parcursul proiectului, pentru a va multumi nu numai prin calitatea lucrarii ci si prin calitatea umana a echipei ce transforma metalul in arta.resurse : cazare bucuresti | pliante | usi de garaj | camere supraveghere | scari interioare lemn
implanturi dentare