Balcoane din fier forjat Bucuresti

Balcoane din fier forjat.
Extrem de decorative, balcoanele au dublu rol, atat estetic cat si functional, pentru protectie. Fiind confectionate pe comanda, pot fi modele unicat, in ton cu stilul casei, cu insertii de lemn sau sticla.
Formele pe care le pot avea balcoanele sunt diverse, de la cele drepte la cele curbe pana la combinatii zid-ochiuri sau tivuri de fier forjat, care le ofera unicitate si un aspect ce va atrage cu siguranta atentia.

Modelele pot fi clasice sau moderne si vor respecta linia arhitecturala a constructiei. Masuratorile pentru toate piesele executate de noi se efectueaza de catre specialistii nostri din Bucuresti, dupa terminarea completa a balcoanelor, astfel incat sa evitam orice eroare sau nepotrivire ulterioara. Balconul poate fi patinat cu diverse nuante, in functie de cromatica ambientala si in colaborare permanenta cu cerintele clientii nostri. Numeroasele modele de balcoane pe care le-am executat de-a lungul timpului constituie o garantie a calitatii in executie si a profesionalismului de care dam dovada. Materialele folosite sunt de calitate, finisajele de exceptie, executate cu multa grija de specialistii nostri din Bucuresti.

Aveti ocazia sa folositi experienta personalului nostru, combinata cu gustul si stilul dumneavoastra pentru a realiza modele de design deosebit, unicat. Rezultatul va fi unul deosebit, pe masura asteptarilor.resurse : cazare bucuresti | pliante | usi de garaj | camere supraveghere | scari interioare lemn
implanturi dentare